fbpx
Політика

Серцевий напад – занадто гуманна смерть для Онопрієнка – Ляшко

 Депутат Верховної Ради України Олег Ляшко, коментуючи смерть серійного маніяка-вбивці Онопрієнка, який помер 27 серпня від серцевого нападу, заявив, що після 16 років тюремного ув’язнення серцевий напад є занадто гуманною смертю для того, хто вбив понад 50 людей.

 "Сподіваюся, це компенсується стратою, яка чекає його після смерті", – написав Ляшко в Facebook.

 За його словами, він також вважає занадто демократичними термін ув’язнення і умови утримання норвезького психопата Брейвіка, який вбив 77 дітей. Як розповів Ляшко, нещодавно він прочитав, що цей психопат живе в трикімнатній квартирі і, до того ж, має власний кабінет і спортзал.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Просто в голові не вкладається: у нас в Україні не злочинці, а чесні і порядні люди змушені вп’ятьох, а то й вдесятьох тіснитися в однокімнатних квартирах! А ця гни * а, бачте, ще скаржиться, що йому в таких шикарних умовах самотньо і некомфортно", – заявив Ляшко.

 Також він не може змиритися з покаранням Борзнянського маніяка Сергія Ярошенка, який отримав 14 років в’язниці за те, що розпоров живіт вагітної дівчини, убивши її ненароджену дитину. Ляшко вважає, що якби особисто не стежив за ходом судового процесу, то Ярошенку вдалося б уникнути покарання.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За словами депутата, дивлячись на таких, починаєш замислюватися про повернення смертної кари, а тим часом, він молиться і просить Бога про справедливу кару для тих, хто вбиває людей.

Читайте також: