fbpx
Кінотеатри

Роль Катерини Великої дісталася Юлії Снігир

 Юлія Снігир на початку 2014 року приступає до зйомок в історичному телесеріалі «Катерина Велика». Молодий актрисі належить виконати головну роль.

 Режисер фільму – Ігор Зайцев, знайомий глядачам за серіалами «Єсенін» і «Диверсант 2: Кінець війни». Також Зайцев є автором комедії «Канікули суворого режиму». Перший сезон серіалу, за словами представників компанії «Марс Медіа», складатиметься з 12 серій.

 Дія першого сезону багатосерійної картини відбуватиметься в період з 1744 по 1762 рр.. Саме в 1744 році Софія Августа Фредеріка Ангальт-Цербстська прибула до Росії, а через рік вийшла заміж за Петра Федоровича, спадкоємця російського престолу.17 років потому, після палацового перевороту чоловік Катерини був повалений, а сама вона зійшла на престол.

 За словами генерального директора «Марс Медіа», серіал «Катерина Велика» буде знятий «в дусі кращих західних серіалів "Тюдори", "Рим" і "Борджіа"». У другому і третьому сезоні телесеріалу «Катерина Велика» розповідатиметься про життя імператриці в період з 1762 по 1775 рр.. і з 1775-го по 1796 рр..

 За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: