fbpx
Здоров'я

Протягом вересня кияни зможуть обрати лікаря, якому довіряють – Мохорєв

 Міністерство охорони здоров’я України видало розпорядження, згідно з яким кожен житель Києва зможе протягом усього вересня обрати собі лікаря, якому довіряє. Для цього потрібно буде звернутися в реєстратуру медичного закладу, розташованого поруч з місцем проживання, і заповнити відповідну реєстраційну форму.

 Про це повідомила прес-служба КМДА.

 При цьому підкреслюється, що можна вибрати навіть того лікаря, який працює не поруч з місцем вашого проживання, але в такому випадку він не зможе оперативно реагувати на виклики. У тому випадку, якщо громадянин задоволений роботою того лікаря, якого він вибрав раніше, то немає необхідності заново заповнювати реєстраційну форму.

 Глава Департаменту охорони здоров’я Віталій Мохорєв нагадав, що дана кампанія вже вдруге проводиться у Києві. За його словами, минулого року в ній взяло участь близько 40% громадян, і у відомстві розраховують, що цього року кількість учасників зросте.

 «Питання довіри пацієнта до свого лікаря – одне з ключових, коли мова йде про здоров’я людини», – підкреслив Мохорєв.

 Також він зазначив, що найбільш активними учасниками цієї кампанії цього року стали жителі Дніпровського та Дарницького районів.

Читайте також: