fbpx
Футбол

Офіційно: Вілліан підписав з «Челсі» п’ятилітній контракт

 Сьогодні офіційний сайт лондонського «Челсі» повідомив про підписання п’ятирічного контракту з бразильським півзахисником Вілліаном. Нагадаємо, що Вілліан раніше виступав у донецькому «Шахтарі», а потім перейшов до «Анжи», але зміни в Махачкалінському клубі призвели до того, що ряд зоряних гравців цієї команди змушений був шукати собі нові варіанти працевлаштування.

 Про бажання Вілліана грати в «Челсі» відомо ще з часів виступів бразильця за донецький «Шахтар». Трансфер Вілліана в «Челсі» у підсумку відбувся, і тепер футболіст виступатиме під керівництвом Жозе Моурінью. Повідомляється, що у своїй новій команді Вілліан гратиме у футболці з номером 22.

 Раніше в ЗМІ повідомлялося, що «Челсі» нібито заплатить «Анжи» за трансфер Вілліана близько 38 мільйонів євро.

 Нагадаємо, що британські ЗМІ писали про практично доконаний перехід Вілліана в інший лондонський клуб – «Тоттенхем», але в справу переїзду Вілліана в Англію втрутився «Челсі». У послугах бразильця був зацікавлений і «Ліверпуль», головний тренер якого Брендан Роджерс так прокоментував трансфер Вілліана в «Челсі»: «Шкода, що ми не змогли придбати Вілліана, тому що він ідеально підходив нам. Його рішення перейти в "Челсі" не було футбольним, і я б не хотів вдаватися в подробиці».

 За матеріалами: chelseafc.com

Читайте також: