fbpx
Новини світу

Опалювальний сезон в Україні розпочнеться з 5 жовтня

В Україні обіцяють розпочати опалювальний сезон вже на початку жовтня, з п’ятого числа. Першими почнуть опалювати об’єкти соціальної сфери. Про таке рішення сьогодні під час брифінгу журналістам повідомив Генадій Темник, який займає посаду міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Що ж до населення, то, за словами Генадія Темника, опалювальний сезон може початися п’ятнадцятого жовтня, тобто, в звичайний і звичний для мешканців України час. У тому випадку, якщо цього зажадають відповідні температурні показники, «ми готові технічно розпочати опалювальний сезон і раніше», – підкреслив Генадій Темник і додав, що необхідний для опалювального сезону обсяг газу в Україні буде.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Генадій Темник також озвучив цифри, що стосуються рівня газу для потреб населення. «Ми зменшимо споживання на 5% і виходимо на 8,1 мільярда кубічних метрів, який необхідний нам для проходження опалювального сезону», – наводять засоби масової інформації слова міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: