fbpx
Футбол

Мішель Платіні: «Я повинен переконати себе, що моя доля піти у ФІФА»

Цікаву заяву зробив президент Європейського футбольного союзу (УЄФА) Мішель Платіні, кандидатуру якого багато фахівців розглядають як можливого майбутнього президента ФІФА.

Нагадаємо, що в даний час президентом Міжнародної федерації футболу (ФІФА) є Йозеф Блаттер, а вибори нового керівника цієї організації заплановані на 2015 рік. Також нагадаємо, що Йозеф Блаттер є главою ФІФА, починаючи з 1998 року. Блаттер змінив на цій посаді 1998 року Жоао Авеланжа.

Мішель Платіні заявив, що він ще не прийняв остаточного рішення про висунення своєї кандидатури на пост президента Міжнародної федерації футболу. «В даний час я розглядаю це питання – добре це рішення чи погане», – наводять сьогодні ЗМІ слова президента УЄФА Мішеля Платіні, який додав таке: «Я повинен переконати себе, що хочу піти у ФІФА, також як я був переконаний балотуватися на пост президента UEFA».

«Я повинен переконати себе, що це моя доля», – заявив Мішель Платіні виданню L’Equipe.

Крім того, Мішель Платіні висловив свою думку і про події на футбольному трансферному ринку. «Футболіст став продуктом, і мені це не подобається», – заявив президент УЄФА, наголосивши, що «сьогодні футболіст – це хлопець, який повинен кудись бути проданим, тому що завдяки цьому хтось отримає комісію».

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: