fbpx
Новини світу

МАКС-2013 покаже глядачам прем’єри і фігури вищого пілотажу

У підмосковному Жуковському відкрилася головна подія літа у світовій авіації – Міжнародний салон МАКС, який триватиме шість днів і присвячується показу всіх досягнень світової авіапромисловості в подоланні земного тяжіння.

На нинішньому салоні дебютує багатоцільовий російський вертоліт Ка-62, а також ще одна новинка – штурмовий Мі-28, можливості якого продемонстрували пілоти групи "Беркути".

До речі, Росія зараз входить до трійки світових лідерів на ринку вертольотів.

Вже водинадцяте російські та іноземні інженери і конструктори авіатехніки покажуть свої останні розробки. За ці роки МАКС міцно зайняв своє місце в світовому графіку авіаційних форумів і став нарівні з салонами в Ле Бурже і Фарнборо.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

У нинішньому огляді беруть участь більше однієї тисячі компаній з 43 країн світу, для МАКС це стало абсолютним рекордом. Організатори МАКСа нагадують, що перш за все – салон є діловим форумом, і тому, перші дні його роботи традиційно віддані експертам і бізнесменам. Так, на минулому салоні сума підписаних контрактів перевищила десять мільярдів доларів, і цього разу очікується істотне зростання числа укладених договорів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У перший день роботи авіасалону виставку відвідав прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, який взяв участь у засіданні Міжнародного авіаційного конгресу. 30 серпня авіасалон МАКС-2013 відкриється для глядачів.

МАКС-2013 покаже глядачам прем’єри і фігури вищого пілотажу (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: