fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. 28 серпня відбудеться 5 матчів раунду плей-офф

Вчора відбулися 5 повторних поєдинків у рамках плей-офф Ліги чемпіонів, а сьогодні, 28 серпня, ще 5 пар команд визначать учасників групового етапу головного футбольного клубного турніру Європи.

Пітерський «Зеніт» на своєму стадіоні «Петровський» прийме португальський клуб «Пасуш де Ферейра». Перший матч цих команд завершився перемогою «Зеніту» з рахунком 4:1 і, чесно кажучи, слабо віриться в можливість португальців відіграти таку поразку, хоча у передматчевих коментарях головний тренер «Зеніту» Лучано Спаллетті назвав гру з португальцями непростою, оскільки з такого рівня іграми і з такими змаганнями, як Ліга чемпіонів, «не жартують».

У парі «Марібор» – «Вікторія» інтрига все ще присутня. Перший матч у Чехії «Вікторія» виграла з рахунком 3:1. «Марібору» для проходження в груповий етап Ліги чемпіонів потрібно забивати двічі і при цьому не пропускати в свої ворота. Завдання цілком реальне і здійсненне, правда, "Вікторія" не менше за «Марібор» горить бажанням потрапити в груповий турнір Ліги чемпіонів.

Команда-сенсація нинішньої Ліги чемпіонів – карагандинський «Шахтар» – сьогодні зробить спробу відстояти здобуту вдома перемогу над шотландським «Селтіком». Нагадаємо, що «Шахтар» виграв перший матч з рахунком 2:0 і має непогані шанси вперше у своїй історії опинитися в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

У парі «Реал Сосьєдад» – «Ліон» перед поєдинком з фаворитом виглядає іспанський клуб, який домігся тиждень тому у Франції перемоги з рахунком 2:0. Завдання «Реал Сосеьедада» аналогічне до задачі карагандинського «Шахтаря» з тією лише різницею, що іспанці будуть грати вдома, а «Шахтар» – у гостях.

Найтитулованіша пара в матчах плей-офф Ліги чемпіонів зіграє сьогодні в Мілані. Перший матч ПСВ – «Мілан» в Нідерландах завершився внічию 1:1. Такий результат більше на руку семикратному переможцю головного клубного футбольного турніру Європи "Мілану" завдяки голу, забитому на виїзді.

Читайте також: