fbpx
Політика

Лук’янов співчуває Тимошенко через те, в якій ситуації вона опинилася

 Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов вважає, що захисникам екс-прем’єра Юлії Тимошенко слід діяти виключно в юридичній площині, а не витрачати час на необгрунтовані заяви.

  При цьому Лук’янов повідомив, що насправді співчуває Тимошенко через те, в якій ситуації вона в кінцевому підсумку виявилася, хоча і визнав, що не можна забувати і про те, до яких наслідків призвели Україну її кроки.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

  За його словами, було б куди більше користі, якби колеги та захисники Тимошенко відшкодували Україні збиток від її договору з Росією, замість того, щоб робити різні заяви, що не мають під собою ніяких підстав.

  «Адже будь-яка незаангажована людина розуміє, що їхні заяви притягнуті за вуха», – зазначив Лук’янов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

  Він нагадав, що будь-які юридичні питання вирішуються у площині судового слідства і прийняття рішення судом. Саме в цьому контексті, на його думку, і слідувати розглядати питання Тимошенко.

Читайте також: