fbpx
Політика

Лавров засудив оцінки Керрі щодо ситуації з хімічною зброєю в Сирії

Глава російського МЗС Сергій Лавров і держсекретар США Джон Керрі напередодні пізно вечері провели телефонний діалог, в ході якого обговорили різке загострення ситуації навколо Сирії.

З цього приводу на офіційному сайті МЗС РФ повідомляється, що держсекретар США виклав позицію влади країни, яка грунтується, на їх думку, "на інформації з достовірних джерел", згідно з якою в інцидентах з можливим застосуванням хімічної зброї винні урядові війська.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Також в повідомленні МЗС говориться, що глава російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров категорично відкинув подібну постановку питання і, у свою чергу, навів аргументацію російської сторони.

"Міністр підкреслив, що ми виступаємо за предметний і поглиблений обмін за експертними каналами, що мають дані про будь-які випадки можливого застосування хімічної зброї в Сирії", – повідомляється на сайті МЗС РФ.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Лавров засудив оцінки Керрі щодо ситуації з хімічною зброєю в Сирії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: