fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

ЗМІ: серійний вбивця Анатолій Онопрієнко помер в результаті серцевого нападу

Ще вчора стало відомо про те, що в Житомирській тюрмі № 8 помер серійний вбивця Анатолій Онопрієнко. А сьогодні в ЗМІ з’явилися коментарі представника пенітенціарної служби Ігоря Андрушка, який повідомив, що Анатолій Онопрієнко помер в результаті серцевого нападу. Такі попередні дані про причину смерті Онопрієнко. Остаточні результати причини смерті Анатолія Онопрієнка стануть відомі після розтину.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, що за вчинення великої кількості злочинів Анатолій Онопрієнко був засуджений у березні 1999 року до смертної кари. Однак, згодом смертний вирок Онопрієнка був замінений довічним ув’язненням. Заміна смертної кари обвинуваченого у вбивстві 52 осіб Онопрієнка відбулася у зв’язку з необхідністю гуманізації законодавства на тлі намірів України вступити до Ради Європи.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Раніше повідомлялося, що Леонід Кучма, який на той час був президентом України, навіть звертався в деякі міжнародні організації для того, щоб зробити для Онопрієнко виключення з мораторію на смертну кару. Раніше також говорили, що є ряд інкримінованих Анатолію Онопрієнко епізодів, які залишилися недоведеними слідством.

За матеріалами: korrespondent.net, obozrevatel.com

Читайте також: