fbpx
Футбол

«”Динамо” подолає тимчасові труднощі», – Хуанде Рамос

 Головний тренер дніпропетровського «Дніпра» Хуанде Рамос поділився думкою про перемогу своїх підопічних над «Шахтарем» і майбутній поєдинок з київським «Динамо».

 На питання про те, чи був матч «Дніпро» – «Шахтар» найкращою грою «синьо-біло-блакитних» за час його роботи в Україні, Хуанде Рамос відповів: «Не думаю. Ймовірно, це був один з найсильніших матчів команди, який я б поставив в один ряд з поєдинками проти ПСВ і "Наполі"».

 Однак, додав іспанець, якщо брати останній період в «Дніпрі», то, мабуть, цілком можна погодитися з тим, що матч «Дніпро» – «Шахтар» був одним з найбільш виразних.

 «Донецького суперника» у Дніпропетровську давно і добре знають, але перед матчем команда все одно всебічно вивчала нинішній стан «гірників», зазначив Рамос.

 «Секрет нашого успіху – в тому, що все, що тренерський штаб підготував, футболісти показали в грі. Перенесли з навчальної дошки на зелене поле», – підкреслив іспанський фахівець.

 Хуанде Рамос прокоментував і завтрашній матч у рамках Ліги Європи, який «Дніпро» зіграє вдома проти естонського «Німме Калью». За його словами, до кожного матчу команда підходить з усією відповідальністю, тому в завтрашній грі тренерський штаб «Дніпра» використає тих футболістів, які будуть найкраще готові на цей момент і зможуть забезпечити команді позитивний результат.

 Нагадаємо, що наступним суперником «Дніпра» в чемпіонаті України стане «Динамо». Іспанський тренер прокоментував і проблеми в столичному клубі. Він зазначив, що після хорошої роботи на трансферному ринку київська команда не може «намацати» свою гру.

 На думку Рамоса, після закінчення чемпіонату київське «Динамо» опиниться на одній із  верхніх рядків у турнірній таблиці.

 «У Києві – прекрасний склад, хороша команда, яка подолає тимчасові труднощі і витримає тривалий турнірний шлях», – підсумував іспанець.

 За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: