fbpx
Політика

Будівництво в Україні платних доріг вигідне автовласникам – регіонал

 Народний депутат України, член парламентської фракції «Партії регіонів» Володимир Сальдо переконаний, що будівництво в країні платних доріг на основі державно-приватного партнерства вигідно, в першу чергу, автовласникам. При цьому він уточнив, що мова йде про магістральні дороги, а не про ті, що знаходяться в населених пунктах. Всі автомобілісти, впевнений Володимир Сальдо, зацікавлені в якісних дорогах, оскільки їзда по них дозволить заощадити значні кошти, а також усунути проблему заторів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «По-перше, не буде необхідності в частому ремонті ходової, і витрата палива при стабільному русі по хорошій дорозі набагато менша. По-друге, по таких магістралях можна їздити з більшою швидкістю, тобто чіткіше планувати свій час. Ну, і головне – психологічний стан не тільки водія, але і пасажирів, адже їзда по якісному дорожньому покриттю більш комфортна: можна читати, працювати з комп’ютером», – зазначив регіонал.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 До слова, з ініціативи Кабінету міністрів в Україні планується побудувати 6 магістральних доріг з оплатою за проїзд по них.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: