fbpx
Політика

Бригинець готовий написати для Януковича закон, який дозволить звільнити Тимошенко

Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець написав на своїй сторінці в Facebook, що президент України Віктор Янукович, коментуючи можливість звільнення Юлії Тимошенко, сказав, що дуже хотів би її помилувати, але не може, так як це проблема законодавчого рівня. 

 «Маячня сивої кобили: помилування – це справа особисто президента, умови і порядок помилування визначає сам президент», – заявив у відповідь на це Бригинець. 

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Як зазначив Бригинець, те ж саме стосується і так званої проблеми на законодавчому рівні. Як нагадав депутат, більшість у Верховній Раді контролюється якраз Януковичем, до того ж, опозиція також всіма голосами підтримає закони, які дозволять звільнити Тимошенко, з цього ніякої проблеми тут бути не може. 

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Нехай президент, який має право законодавчої ініціативи, подає їх до Верховної Ради. Якщо у нього немає кому писати закони, я напишу для нього цей закон», – додав Олександр Бригинець.

Читайте також: