fbpx
Музика

Анонсовано вихід нового альбому The Beatles

 Холдинг Universal Music Group, що володіє правами на видання записів The Beatles, заявив в ефірі BBC про наміри опублікувати новий збірник виступів ліверпульським музикантів на радіо. Майбутній реліз підтвердив на своїй сторінці в Facebook філіппінський підрозділ холдингу.

 Спочатку повідомлення про вихід нової збірки «жуків» не було ніким помічено. Блогери звернули на нього увагу лише пару тижнів тому. Однак на офіційному сайті Universal Music Group інформація про майбутній реліз поки відсутня. Крім анонса в Facebook опубліковано назву майбутнього альбому The Beatles – On Air – і картинку, яка буде поміщена на обкладинку. Новий збірник ліверпульської четвірки вийде вже в листопаді поточного року, але зміст його досі тримається в секреті.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Перший альбом виступів The Beatles на британському радіо вийшов у 1994 році. Диск Live at the BBC складався з 56 музичних композицій і супроводжувався 13-ма фрагментами бесід англійських музикантів в ефірі ВВС. Усі записи, представлені в цьому альбомі, були зроблені в період з 1963 по 1965 рр..

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

The Beatles. Live at the BBC (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: