fbpx
Кінотеатри

Аарон Пол і Сігурні Уівер знімуться у фільмі про Мойсея

  Режисер фільмів «Гладіатор» і «Прометей» Рідлі Скотт, закінчивши працювати над фільмом «Радник» відразу ж взявся за свій наступний проект – «Вихід». Він уже зумів заручитися участю таких зірок як Крістіан Бейл і Джоел Едгертон. Тепер же акторський склад фільму поповнився новими акторами, в числі яких Сігурні Уівер, а також зірка серіалу «У всі тяги» Аарон Пол.

 Нагадаємо, що фільм «Вихід», зйомки якого повинні початися вже у вересні, заснований на історії про пророка Мойсея. При цьому сам фільм буде більше зосереджений не так на загальновідомих фактах з біблійних сюжетів, а на таких, як відносини пророка з Рамзесом II.

 Роль Мойсея у фільмі числиться за Крістіаном Бейлом. Єгипетського фараона Рамсеса II зіграє Джоел Едгертон. А ось Сігурні Уіверу належить зіграти матір Рамсеса II.

 Що ж до Аарона Пола, то йому дісталася роль іудейського раба, який продовжив вести ізраїльтян до землі обітованої після Мойсея, ставши його наступником.

 Крім того, ходять чутки, що до фільму може приєднатися і актор Бен Кінгслі. Він, нібито, зараз веде переговори зі студією.

 Наскільки відомо, фільм зніматимуть на території Марокко, Англії та Іспанії.

 Тим часом зазначимо, що в листопаді можна буде побачити новий фільм Рідлі Скотта – «Радник», головні ролі в якому виконали Майкл Фассбендер, Пенелопа Крус, Хав’єр Бардем, а також Бред Пітт.

Трейлер до фільму «Радник» (відео):

Читайте також: