fbpx
Кінотеатри

“12 мавп” перетвориться на серіал

Керівництво телеканалу Syfy заявило про початок роботи над серіалом, заснованому на повнометражній кінострічці «12 мавп», знятій 1995 року Террі Гілліамом. Для початку на телеекрани вийде пілотна серія тривалістю 60 хвилин. 

Сценарій для першої частини багатосерійного фільму написали Террі Маталас і Тревіс Фікетт, які раніше співпрацювали у творчому тандемі над виробництвом серіалів «Терра Нова» і «Нікіта». Зйомки пілотної серії «12 мавп» розпочнуться в листопаді поточного року. 

Ролі у фантастичному фільмі «12 мавп» 1995 року випуску виконали Брюс Вілліс, Бред Пітт і Меделін Стоу. За сюжетом, дія якого відбувається наприкінці цього століття, на Землю обвалюється епідемія і знищує велику частину населення планети. Герої картини винаходять машину часу і відправляють в минуле людей, щоб запобігти катастрофі, що насувається. 

Картина Террі Гілліама «12 мавп» номінувалася на отримання двох премій «Оскар», проте не отримала жодної. Однак Бред Пітт за цю роботу був нагороджений премією «Золотий глобус» як кращий виконавець ролі другого плану.

"12 мавп" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: