Шлюб Гаріка Харламова і Христини Асмус можуть анулювати

  Колишня дружина Гаріка Харламова Юлія продовжує воювати з шоуменом. Так, днями з’явилася інформація про те, що Гарік Харламов, взявши в дружини Христину Асмус, став двоєженцем. 

 Згідно з повідомленнями, колишня дружина Гаріка Харламова нещодавно отримала підтвердження даної інформації з відповідних органів. З’ясувалося, що суд анулював рішення про розлучення Харламова з його дружиною 6 червня, а 8 червня зірка і резидент Comedy Club таємно одружився  вагітною Христиною Асмус. 

 Виходячи з усього вищесказаного, можна припустити, що законна дружина Гаріка Харламова Юлія розмірковує над тим, чи варто подавати до суду на чоловіка з приводу порушення закону. Однак, швидше за все, вона не стане цього робити, за тієї умови, що Гарік поступиться всім її вимогам з приводу розділу спільного майна, засідання за яким тягнуться вже дуже довго. 

Related Post

 Нагадуємо, що Гарік Харламов на початку серпня підтвердив факт того, що Христина Асмус знаходиться на п’ятому місяці вагітності, написавши в Твіттері: «Не вщухають суперечки і домисли про наше особисте життя. Щоб заспокоїти тих, що переживають. Ми одружені, ми на 5 місяці!». 

  За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment