fbpx
Шоу-бізнес

Принц Гаррі зробив пропозицію своїй коханій?

 Принц Гаррі зустрічається з Крессідою Бонас вже півтора року, і, враховуючи його не зовсім просту історію відносин з прекрасною статтю, це вже може про щось свідчити. 

 Як кажуть джерела, «близькі до Королівського палацу», принц Гаррі має намір покінчити зі своїм холостяцьким статусом. Він всерйоз задумався над тим, щоб зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Деякі навіть стверджують, що чули розмову принца Гаррі з другом по телефону, під час якого принц називав дівчину «єдиною» і «особливою», кажучи, що весілля – це лише питання часу. 

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Інсайдери мають інформацію, що офіційно про заручини оголосять наприкінці 2013 року, а весілля відбудеться навесні 2014 року. 

 До слова, раніше ходили чутки про те, що герцогиня Йоркська під час відпочинку в Швейцарії переконувала принца Гаррі, що Крессіда – це «варіант номер один», і що принцу варто поквапитися з пропозицією руки і серця. Не виключено, що принц Гаррі прислухався до порад своєї тітки. 

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Зовсім недавно 28-річний принц Гаррі зробив своїй коханій подарунок у стилі старшого брата – він так само, як раніше робив Вільям для Кейт, влаштував для Крессіди романтичну подорож Африкою. 

  За матеріалами: TheHollywoodGossip

Читайте також: