fbpx
Шоу-бізнес

Ольгу Фреймут не прийняли у Криму

 Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут вже впродовж тривалого часу залишається беззмінним керівником програми «Ревізор». За весь цей довгий період тендітна білявка Ольга стикалася з багато з чим, починаючи з хамства і закінчуючи приниженнями і побиттям.

  Ольга Фреймут завзято бореться за права українців на гідний сервіс і якісну їжу й обслуговування. Однак багато несумлінних власників ресторанів і кафе настільки бояться відвідувань Ольги Фреймут, що найрізноманітнішими і витонченими способами намагаються захистити свої заклади від візиту досвідченого ревізора.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

  Так, днями, популярна телеведуча опублікувала у своєму мікроблозі знімок вхідних дверей одного із закладів Сімферополя. Судячи із позначки, програму Ольги Фреймут прирівняли до сигарет і собак, яким не місце в їх ресторані.

  Нагадуємо, що в Криму почалися зйомки третього сезону програми «Ревізор», який вийде в ефір у березні 2014 року. Першим містом, яке відвідала Ольга зі своєю ревізією, було місто Євпаторія, де Ольга зі своєю командою побувала в «Літературному кафе» і їдальні «Метро».

Читайте також: