fbpx
Політика

Навальний може провести акцію на проспекті Сахарова

Заявка на проведення опозиційного мітингу 6 вересня кандидатом у мери Москви Олексієм Навальним може бути задоволена, розповів виконуючий обов’язки голови департаменту безпеки московської мерії Олексій Майоров. 

У заяві, що надійшла від штабу Навального, йдеться, що в акції візьмуть участь близько 25 000 чоловік. Майоров уточнив, що на цей день вже заплановані кілька мітингів, і вільних майданчиків такої місткості в місті залишилося небагато. Для проведення заходів на проспекті Сахарова заявок поки ніхто не подавав, і цілком імовірно, що московська влада може надати цей майданчик для опозиційної акції. 

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Раніше міська адміністрація відмовилася погоджувати мітинг-концерт на Воробйових горах. Голова штабу Леонід Волков назвав цю відмову незаконною, оскільки мерія не обгрунтувала своє рішення і не надала альтернативні місця для проведення заходу. 

6 вересня російська опозиція планує провести масштабні заходи в рамках передвиборчої кампанії Навального. Передбачається, що учасники мітингів і ходів будуть не тільки закликати народ голосувати за свого кандидата, але й обговорять інші аспекти політичного життя країни. 

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: