fbpx
Футбол

Жозе Моурінью: Думаю, що Вейн Руні захоче залишитися в «Манчестер Юнайтед»

Вчора пізно ввечері в англійській футбольній першості було зіграно дуже цікавий матч. На «Олд Траффорд» свої футбольні відносини з’ясовували «Манчестер Юнайтед» і «Челсі». Поєдинок цих команд завершився внічию 0:0, але був цікавий не тільки подіями, що відбуваються на полі, а й навколо нього. Мабуть, всі знають, як називають португальського фахівця Жозе Моурінью – The Special One. А вболівальники «Манчестер Юнайтед» придумали як називати тренера своєї команди. The Chosen One – такий банер з портретом Девіда Мойєса був вивішений фанатами «МЮ» на трибунах стадіону перед матчем. Вчора The Special One і The Chosen One не змогли переграти один одного, про що красномовно говорили нулі на табло манчестерського стадіону.

Матч «Манчестер Юнайтед» – «Челсі» проходив ще й під знаком боротьби за Уейна Руні, який, як раніше писали в ЗМІ, нібито хоче залишити Манчестер, а персоною нападника активно цікавиться «Челсі». Вихід Уейна Руні вчора у стартовому складі «МЮ» став певною несподіванкою, а гра, показана футболістом, змусила вболівальників «Манчестер Юнайтед» скандувати його ім’я після поєдинку.

Чи захоче тепер Руні залишати «Олд Траффорд»? Сам футболіст не давав поки що коментарів з цього приводу, зате ЗМІ наводять слова Жозе Моурнью, який заявив наступне: «Думаю, тепер Руні захоче залишитися. Якщо він нам повідомить про це, то ми завершимо роботу щодо цього трансферу».

У британських ЗМІ писали про те, що Аристократи нібито планували зробити «Манчестер Юнайтед» нову, покращену пропозицію щодо трансферу Уейна Руні.

Читайте також: