fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Михайло Терьохін побив Ксенію Бородіну?

Від сили 2 тижні минуло з того часу, як ведуча телепроекту «Дом-2» Ксенія Бородіна вкотре возз’єдналася з Михайлом Терьохіним. Однак навіть за такий короткий період хлопець вже встиг відзначитися. В інтернеті з’явилася інформація про те, що колишній учасник реаліті-шоу «Дом-2» побив свою кохану. Причиною цьому послужила неадекватна, на думку Михайла Терьохіна, поведінка телеведучої. 

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Після чергової вечірки Ксенія Бородіна повернулася додому «напідпитку» і вирішила показати, хто в домі господар. Екс-майор не витримав образ на свою сторону і зарядив дівчині прямо в обличчя. Існує й інша версія інциденту: деякі фанати стверджують, що Михайло Терьохін розлютився на свою дівчину через те, що під час їхньої сварки вона виставила його на посміховисько перед усією країною, давши відверте інтерв’ю деяким виданням. 

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Варто відзначити, що Ксенія Бородіна дійсно кілька днів не з’являлася на зйомках реаліті-шоу «Дом-2». Мабуть це і породило такі чутки серед фанатів. Самі ж закохані дану інформацію не коментують. 

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: