fbpx
Кінотеатри

27 серпня – День російського кіно

В День російського кіно, котрий святкується 27 серпня, в кінотеатрах країни пройдуть безкоштовні покази вітчизняних фільмів. Гостей свята приймуть кінотеатр "Художній", "Факел", "Зірка", "Супутник", "Тула​​", "Нева", "Кругова кінопанорама" і "Сатурн".

У великому залі кінотеатру "Художній" відбудеться спеціальна програма "Майстер та його учні: Короткий метр на всі часи". У рамках заходу покажуть короткометражні ігрові фільми Володимира Хотиненко і роботи його учнів – картини "Фотограф" Олександра Котта і "Двері" Володимира Котта. Також глядачі побачать стрічку Сергія Соловйова "Від нічого робити" і дипломну роботу його учениці Соні Карпуніної "Марина".

У кінотеатрі "Сатурн" в День російського кіно представлять фантастичну комедію "Зоряний ворс" за участю Сергія Шнурова та Олександра Лаертського, зняту музичною групою "НОМ". Після демонстрації фільму відбудеться зустріч з учасниками "НОМ" – Андрієм Кагадеевим і Миколою Копєйкіним. Також глядачі зможуть побачити виставку сатиричних картин одного з творців фільму – Миколи Копєйкіна.

День російського кіно-2013 (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: