fbpx
Футбол

«Цікавився Вілліаном, ще коли той грав за “Шахтар”», – Моурінью

Головний тренер лондонського «Челсі» Жозе Моурінью розповів про те, що вже давно цікавився екс-«донецьким бразильцем» Вілліаном. «Ще з тих пір, як я спостерігав за його грою в Лізі чемпіонів за донецький "Шахтар"», – підкреслив португальський наставник.

Крім того, Жозе Моурінью заперечує факт, що покупка «пенсіонерами» Вілліана, на якого також претендував і інший лондонський клуб – «Тоттенхем», будь-яким чином пов’язана з бажанням «насолити» своєму колишньому помічникові, а нині – головному тренеру "шпор" , Андре Віллаш-Боаш. «Чистий бізнес», – цитує «особливого» британське видання The Guardian.

Вчора на офіційному сайті «Челсі» з’явилася інформація про те, що керівництво клубу досягло домовленості про трансфер хавбека «Анжи» Вілліана. «Моя мрія стала дійсністю! Я радий перейти в кращий клуб на землі! Дякуємо Господу! Вперед, "Челсі"», – так відреагував бразилець на перехід в «Челсі» в одній з соцмереж.

Відзначимо, що «сині» також погодили й умови особистого контракту бразильця. Вже в середу Вілліан пройде медогляд в столиці Великобританії, після якого трансфер бразильського вінгера буде зареєстрований у Федерації футболу Англії.

Лондонці заплатили за трансфер Вілліана приблизно 30 мільйонів фунтів.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: