fbpx
Кінотеатри

«Форсаж 7» почнуть знімати у вересні

 Голівудська студія Universal Pictures, що відповідає за виробництво серії фільмів «Форсаж», ще перед виходом шостої частини говорила про те, що на наступний рік після неї має намір представити глядачам сьомий фільм.

 Зараз стало відомо, що зйомки фільму стартують вже у вересні і будуть проходити в двох місцях – у Лос-Анджелесі і Колорадо-Спрінгс. Прем’єра фільму запланована на літо наступного року, тому нового режисера чекає нелегка робота.

 Нагадаємо, що сьомий «Форсаж» знімає Джеймс Ван, що раніше успішно працював у жанрі хоррор. Його попередник Джастін Лін, на рахунку якого чотири «Форсажі», вирішив покинути франшизу і присвятити себе іншим проектам.

 Як очікується, на екрани повернуться герої всіх попередніх фільмів. Роль головного лиходія цього разу виконає Джейсон Стейтем, який встиг з’явитися в камео в шостій частині. Крім того, до фільму приєднався тайський актор, зірка фільму «Онг Бак», Тоні Джа, який є давнім шанувальником «Форсажу». Дана картина стане його дебютом в Голівуді, хоча раніше він відмовлявся працювати на Заході, так як хотів зосередитися на розвитку кінематографу у себе на батьківщині.

 Також наголошується, що не так давно актор Пол Уокер брав участь у «Перегонах в хмарах» в Колорадо-Спрінгс. Будучи за кермом автомобіля безпеки, він, разом з мером міста, стежив за ходом змагань. Передбачається, що це безпосередньо пов’язано з наступною частиною фільму.

Читайте також: