fbpx
Кінотеатри

Рассел Кроу взявся за свій режисерський дебют

 Завершивши зйомки у фільмі Даррена Аронофскі «Ной», голівудський актор Рассел Кроу, як і планував, приступив до роботи над своїм першим повнометражним режисерським дебютом – фільмом «Шукач води». Слід зауважити, що Кроу вже давно підшукував проект, який став би його дебютом. При цьому актор і раніше ставав по той бік камери – на його рахунку кілька короткометражних стрічок, а також документальний фільм про його власну музичну групу.

 Події фільму «Шукач води» розгортаються в 1919 році. У центрі сюжету австралієць, який відправляється на півострів Галліполі в Туреччині, щоб розшукати тіла своїх синів, загиблих при Дарданелльській операції під час Першої світової війни.

 Примітно, що Рассел Кроу настільки натхнений роботою над цим фільмом, що заради нього був змушений пропустити японську прем’єру фільму «Людина зі сталі».

 За словами актора, зараз він активно працює над фільмом – проводить наради і збирає різну інформацію, яка стане в нагоді йому для фільму. Наскільки відомо, Рассел Кроу може зіграти в цьому фільмі і головну роль. Пожартувавши на цю тему, він сказав, що йому не доведеться проходити кастинг, так як режисер добре знайомий з його колишніми роботами.

Читайте також: