fbpx
Політика

Михайло Прохоров завершує політичну кар’єру?

Відомий російський бізнесмен і мільярдер Михайло Прохоров прийняв рішення завершити свою політичну кар’єру. Принаймні, так про це повідомляє газета «Известия», посилаючись на слова одного з наближених до оточення Прохорова членів партії "Громадянська платформа".

За словами джерела, зараз ведуться пошуки людини, яка зможе очолити партію і повести її на вибори, і як тільки вона буде знайдена, Прохоров відразу ж покине свій пост. Можливо, він залишить за собою який-небудь малозначний, але почесний пост і залишиться основним спонсором партії.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Це рішення викликане тим, що Михайло Прохоров нібито не зважився розлучитися зі своїми закордонними активами, як цього вимагає російське законодавство від політиків, які збираються балотуватися на вищі державні пости.

У партії офіційно не підтверджують інформацію, мало того, у понеділок з ранку з’явилося повідомлення про те, що прес-секретар Михайла Прохорова Тетяна Кособокова спростувала інформацію, що з’явилася раніше, про завершення політичної діяльності лідера партії «Громадянська платформа».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

"У партії йде робота на виборах, н кілька настпних місяців у Михайла Прохорова намічено цілу низку заходів", – сказала Тетяна Кособокова.

Михайло Прохоров завершує політичну кар’єру? (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: