fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Волочкова влаштувала дочці незабутній шопінг

Нечасто Анастасія Волочкова може похвалитися можливістю провести цілий день зі своїми рідними, особливо з дочкою Аріш. Але як тільки в щільному робочому графіку балерини з’являється вільна хвилинка, вона, безумовно, присвячує цей час дочці. Востаннє Анастасія Волочкова провела з Аріш цілий день. Дівчата присвятили його шоппингу. А почалося все з того, що дочка балерини захотіла нові туфельки на підборах.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Аріша вибрала туфельки на підборах. Правда, вона запитала, чи немає каблуків, як у мами.. (а це 12-15см ..)», – написала Анастасія Волочкова у своєму Instagram і опублікувала фото дочки в обновці.

Після цього дівчата відправилися в салон краси, де Аріші зробили зачіску і нафарбували нігті. Не обійшлося в цей день і без ляльок. Анастасія Волочкова купила своїй дочці відразу дві ляльки – одну Барбі в красивому рожевому вбранні з крилами, а іншу – копію героїні з фільму «Сутінки». Остання, за словами балерини, її саму дуже вразила і не купити «леді ​​в чорному» було б непростимо. На завершення «батьківського дня» Анастасія Волочкова організувала для дочки вечерю при свічках.

 

Читайте також: