fbpx
Шоу-бізнес

Олена Водонаєва мріє про братика і сестричку для свого сина

Після того як екс-учасниця телепреокта «Дом-2», популярна телеведуча Олена Водонаєва офіційно розійшлася зі своїм чоловіком Олексієм Малакєєвим, відносини між ними збереглися дружні. Олексій постійно відвідує свого трирічного сина Богдана, і навіть до Франції, де Олена Водонаєва разом з малюком провели це літо, він навідувався на кілька днів. Після повернення з Лазурного берега Олена Водонаєва разом з колишнім чоловіком затіяли ремонт. Це навело телеведучу на філософські роздуми.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Зазвичай у зв’язку з ремонтом у пар починається рубилово, яке загрожує розлученням. У мене ж знову каламбур. Розлучилися і починаємо шипіти за ремонт», – написала Олена Водонаєва на своїй сторінці в Twitter.

Пізніше дівчина додала, що Олексію Малакєєву не завадило б підшукати собі нову дружину. Аж надто хочеться телеведучій братиків і сестричок для свого сина Богдана. Та й від власних дітей екс-зірка реаліті-шоу «Дом-2» не відмовилася б.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Дуже хочу, щоб мій чоловік знову одружився швидше. Хочу братів-сестер Богдану. Хочу багато дітей. І своїх, і Олексієвих!», – Заявила вона.

 

Читайте також: