fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Екс-учасниця проекту Валерія Кашубіна народила

Сьогодні, 26 серпня, колишня учасниця скандального телепроекту «Дом-2» Лєра Кашубіна народила дочку. Про цю радісну подію однією з перших дізналася Ірина Агібалова і негайно поспішила поділитися новиною з шанувальниками.

«Урааааа!! Тільки що у Лєрочки Кашубіної народилася донечка!», – Написала сьогодні на своїй сторінці в Instagram ІрСанна.

Нагадаємо, Лера Кашубіна за підсумками голосування покинула «Дом-2» наприкінці грудня 2012 року. Тоді Олексій Самсонов, Гліб Жемчугов та Ілля Гажіенко настільки зраділи відходу однієї з найдавніших мешканок телебудівництва, що всі свої емоції спробували виразити в «дивному танці». Ірина Агібалова, навпаки, як справжня подруга, намагалася всіляко підтримати дівчину. Саме з телебабусею Лєра Кашубіна постійно підтримувала зв’язок за периметром. Через деякий час після відходу Лери з’ясувалося, що вона чекає дитину. Згідно з елементарними математичними підрахунками, нескладно здогадатися, що дівчина завагітніла будучи ще учасницею реаліті-шоу «Дом-2». Проте хто є батьком дитини – до цих пір залишається загадкою.

Читайте також: