fbpx
Футбол

«Арсенал»: Касільяс і Ді Марія на прицілі

Лондонський «Арсенал» хоче вчинити гучний трансфер під кінець літнього міжсезоння. Зазначимо, що вже на цьому тижні цілком можуть статися дивовижні речі. Авторитетне іспанське видання Marca, яке відмінно знайоме з «внутрішньою кухнею "Реалу"», повідомляє, що керівництво «канонірів» вийшло на контакт з двома лідерами «бланкос». Зокрема, каноніри готуються провернути два гучні трансфери, підписавши вінгера Анхеля Ді Марію і голкіпера Ікера Касільяса.

Наставник «Арсеналу» Арсен Венгер бажає скористатися тим фактом, що зараз Ікер Касільяс ризикує надовго «всістися за спиною» Дієго Лопеса, а Анхель Ді Марія може втратити місце в основі «Реалу» після приходу Гарета Бейла. Підливає масла у вогонь той факт, що все це відбувається напередодні чемпіонату світу, який наступного року прийме Бразилія.

За наявними даними, лондонці вже ведуть попередні переговори щодо лідерів «Реалу». Нагадаємо, що нещодавно «Арсенал» цікавився французьким форвардом Карімом Бензема, але його агент упевнений, що такий трансфер точно не відбудеться.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: