fbpx
Спорт

US Open. Результати жеребкування

У Нью-Йорку відбулося жеребкування останнього в нинішньому сезоні турніру «Великого шолома» – Відкритого чемпіонату США (US Open).

Після зняття з турніру третього номера посіву – Марії Шарапової – розклад на турнірі серед російських тенісисток виглядає наступним чином. Марія Кириленко (14-й номер посіву), битиметься в першому колі з суперницею з Бельгії Яніною Вікмайєр. Олена Весніна (22) зіграє з представницею Німеччини Аннікою Бек. Катерина Макарова (24) вийде на корт зі словенкою Полоною Херцог. Світлані Кузнецовій (27) належить зустрітися з американською тенісисткою Меллорі Бердетт. Анастасія Павлюченкова (32) битиметься з француженкою Віржіні Раззано. Перша ракетка світу – американка Серена Вільямс – у стартовому турнірі US Open зіграє з італійською суперницею Франческою Ск’явоне. Вікторія Азаренко зустрінеться з тенісисткою з Німеччини Діною Пфіценмайер.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У чоловічому турнірі US Open Михайло Южний (21) зіграє з французом Ніколя Маю. Дмитро Турсунов (32) вийде на корт зі словенцем Аляжем Бедене. Євген Донський зустрінеться з Юргеном Мельцером (Німеччина). Суперником Миколи Давиденка стане американець Райн Вільямс. Андрій Кузнєцов зіграє з Дуді Селою (Ізраїль), а Алекс Богомолов – з Бенуа Пером (Франція).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

US Open-2013. Промо-ролик (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: