fbpx
Новини світу

Microsoft залишає виконавчий директор

Як стало відомо, протягом наступних 12 місяців американська компанія Microsoft позбудеться свого виконавчого директора Стіва Балмера. У своєму зверненні до співробітників Балмер повідомив, що покине компанію відразу після того, як знайдуть іншу людину на цю посаду.

За словами Балмера, ідеального часу для такої ситуації не буває, але він вважає, що піти зараз – правильне рішення. Він зазначив, що якби затягнув зі своїм рішенням, то пішов би посередині трансформації Microsoft в компанію пристроїв і сервісів, а це б позначилося на ній не кращим чином. На його думку, компанії зараз потрібен відповідна для цього напряму людина, яка зможе керувати нею належним чином.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Примітно, що в Microsoft був створений спеціальний комітет, який займеться контролем процесу відставки Балмера. Глава даного комітету Джон Томсон повідомив, що вони вже зайняті пошуком нової людини на місце Балмера.

Слід зазначити, що, незважаючи на те, що Балмер покидає Microsoft, він все одно залишиться одним з найбільших акціонерів компанії.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Стів Балмер пропрацював в Microsoft 33 роки, 13 з яких він займав пост керівника.

Читайте також: