fbpx
Шоу-бізнес

KISS створили власну футбольну команду

Музиканти легендарної рок-групи KISS перейняли досвід своїх колег з Iron Maiden і створили власну команду американського футболу для закритих приміщень під назвою LA KISS, повідомляють британські ЗМІ.

Заявка KISS вже подана в найбільшу лігу «Арена», що організовує ігри на критих майданчиках. Очікується, що L.A. KISS проведе свій перший виступ вже навесні 2014 року, тобто на старті нового футбольного сезону.

Відомості про те, в якій спортивній формі виступатимуть футболісти, поки тримаються в секреті, проте з великою часткою ймовірності в дизайні футболок будуть присутні елементи знаменитих костюмів KISS. Швидше за все, форму гравців розфарбують з використанням персональної символіки кожного учасника рок-групи – Людини-кота, Зоряного дитя, Демона і Космічної людини.

Створення футбольної команди групою KISS – далеко не перший випадок, коли музиканти беруть активну участь у спортивному житті. Так, в 1998 році інші «монстри року» – Iron Maiden – під час туру на підтримку альбому Virtual XI створили власну футбольну команду, до складу якої увійшли самі музиканти та професійні гравці.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: