fbpx
Футбол

Футболіст «Актобе»: Буду розповідати дітям і онукам, що забивав київському «Динамо»

Вчора київське «Динамо» в дебютному для себе поєдинку в раунді плей-офф Ліги Европи-2013/2014 виграло з рахунком 3:2 у казахстанського футбольного клубу «Актобе». Перемога була здобута українською командою не дуже легко, хоча саме «Динамо» вважається фаворитом у цьому протистоянні. За великим рахунком, футболісти «Динамо» самі винні в тих проблемах, які виникли вчора в ході поєдинку з «Актобе». Кияни створили біля воріт суперника масу моментів, але, в силу різних причин, реалізували лише три з них.

У своїх післяматчевих коментарях головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін зазначив, що він не задоволений якістю гри своїх підопічних, підкресливши наступне: «Так, ми виграли 3:2, але ті моменти, які ми створювали … Деякі гравці тягнули ковдру на себе, рахунок міг би бути більшим. Помилки, які допустили в обороні – треба розбирати».

«Динамо» пропустило вчора два голи: один м’яч кияни забили самі собі, а автором другого гола у ворота Олександра Шовковського став півзахисник «Актобе» Марат Хайруллін, який поділився після матчу своїми враженнями від гри з «Динамо». У засобах масової інформації наводяться слова Марата Хайруллина, який заявив, що не кожен день є можливість грати з таким суперником, як київське «Динамо», а «тому від гри залишилися приємні враження. Тільки результат засмутив».

Марат Хайруллін заявив, що він радий забитому голу у ворота київської команди. «Для мене він може увійти в історію», – зазначив футболіст «Актобе» і додав наступне: «Буду розповідати дітям і онукам, що забивав київському Динамо».

Нагадаємо, що вчора ще два українських клуби зіграли свої матчі в рамках плей-офф Ліги Європи. Дніпропетровський «Дніпро» виграв у Естонії з рахунком 3:1 у клубу «Нимме Калью», а одеський «Чорноморець» з рахунком 1:0 виграв у чемпіона Албанії «Скендербеу».

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також: