fbpx
Новини світу

На відкритті авіасалону МАКС-2013 виступлять “Російські Витязі”, “Стрижі” і “Беркути”

Льотну програму міжнародного авіакосмічного салону "МАКС-2013", що стартує 27 серпня відкриють авіаційні групи "Російські Витязі" (Су-27), "Стрижі" (МіГ-29) і "Беркути" (вертольоти Мі-28Н) .

Офіційний представник Військово-повітряних військ РФ полковник Ігор Клімов відзначив, що всі пілотажні групи будуть виступати щодня під час проведення авіасалону – аж до 1 вересня. Зараз над аеродромом імені Громова в підмосковному Жуковському проводяться щоденні тренувальні польоти. У суботу та неділю (24 і 25 серпня) відбудеться генеральна репетиція.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

"За більш ніж півгодинну програму пілоти "Стрижів" і "Російських витязів" продемонструють індивідуальний, груповий і зустрічний пілотаж, виконують фігури "Бочка", "Петля Нестерова", "Гірка", "Віраж" на режимі роботи двигунів "повний форсаж" у складі ромба. Повітряні аси працюють на висотах від 50 до 1500 метрів", – зазначив Клімов. Крім того, відвідувачі авіакосмічного салону «МАКС-2013» зможуть побачити у виконанні авіаційних груп такі елементи пілотажу, як "Нічний мисливець", "Бойовий розворот на пікіруванні", "Віражі", "Перешикування" і "Розпуск".

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

МАКС-2013. Підготовка до авіасалону йде повним ходом (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: