fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кінотеатр «Київська Русь» у центрі конфлікту – Бригинець

 Як повідомив член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, столичний кінотеатр «Київська Русь» знову опинився в центрі конфлікту. На своїй сторінці в Facebook він написав про те, що всередині і навколо будівлі зібралося велика кількість міліціонерів, які все опломбовують і не пускають нікого всередину, посилаючись на те, що кінотеатр закритий.

За його словами, все відбувається майже так само, як і з кінотеатром «Флоренція».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Різниця лише в тому, що працездатність останнього вдалося зберегти. Цього разу кажуть, що кінотеатр працювати не буде», – додав депутат.

Він зазначає, що фактично відбувається передача кінотеатру в об’єднане муніципальне підприємство, проти чого виступають працівники культури.

«З боку це більш схоже на військові дії», – повідомив Бригинець.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Посилаючись на повідомлення співробітників кінотеатру, Бригинець також розповів про те, що власниця майна, яке було передано в оренду кінотеатру, була побита міліцією і згодом її забрала швидка.

Депутат офіційно звернувся до керівника міліції з вимогою відкрити кримінальне провадження за фактом побиття жінки, а також до голови КМДА Попова з проханням звернути увагу на ситуацію з кінотеатром.

Читайте також: