fbpx
Кінотеатри

Бен Аффлек отримав роль Бетмена у сіквелі «Людини зі сталі»

 Студія Warner Brothers і режисер Зак Снайдер нарешті визначилися з тим, хто ж зіграє Бетмена в сіквелі фільму «Людина зі сталі». Роль Темного лицаря дісталася Бену Аффлеку, чого явно ніхто і не очікував.

Багато людей здивовані тим, що актор погодився грати супергероя, оскільки раніше зарікався повертатися до цього жанру. До слова, свого часу Бен Аффлек зіграв супергероя Зірвиголову в однойменному фільмі, який не здобув успіху, і деякі навіть вважають, що це найгірша роль актора. Крім того, студія Warner Brothers вже намагалася раніше залучити Аффлека до своїх фільмів про супергероїв, проте в ролі режисера. Йому пропонували знімати «Лігу справедливості», але він відмовився, заявивши, що його це не цікавить.

Проте, режисер «Людини зі сталі» Зак Снайдер задоволений своїм вибором і вважає, що Аффлек відмінно підходить на роль. За його словами, Аффлек забезпечить цікаву противагу Суперменові Генрі Кавілла, а завдяки своїй акторській майстерності зуміє створити багатошарового персонажа, який старший, розумніший і  більш загартований, ніж Супермен.

Також стало відомо, що «Людина зі сталі 2» з’явиться на екранах 17 липня 2015 року.

Примітно, що після призначення Аффлека на роль Бетмена відразу поповзли чутки, одна з яких про те, що Аффлек нібито після зйомок у «Людині зі сталі» гратиме Бетмена в однойменному фільмі і навіть займеться його режисурою.

Читайте також: