fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва покинула сина в день його народження

Сьогодні синові Альони Водонаєвої Богдану виповнюється 3 роки. Однак зіркова мама, на жаль, не може розділити зі своїм чадом цю радість, оскільки перебуває далеко від нього. Як відомо, Альона Водонаєва змушена була залишити у Франції Богдана і свою маму і відправитися до Москви на зйомки шоу «Танці з зірками». Молода мама привітала іменинника по телефону.

«Поговорили по телефону, і він, сказавши «Мам, привіт», серйозно повідомив, що у нього щойно лопнула кулька. Богдан зараз з моїми батьками і з Льошею (колишнім чоловіком Альони Водонаєвої, – прим. авт.) у Франції. Ну, що сказати, я щаслива від того, що в моєму житті є ця людина. Мій двигун, мій стимул, мій неслухняний хуліган», – написала Альона Водонаєва на своїй сторінці в Instagram.

При цьому телезірка вважає, що немає нічого страшного в тому, що дитина проводить свій день народження далеко від мами. У свій час, згадала Альона Водонаєва, вона також була далеко від батьків.

«Круто, коли в такі важливі дні діти поряд, але у мене теж влітку день народження і перебуваючи в літніх таборах, десь на півдні, я не бачила своїх батьків у цей день», – розповіла вона.

Читайте також: