fbpx
Політика

Яценюк зустрівся з новим послом США в Україні

 Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк зустрівся з новим послом США Джеффрі Пайаттом і обговорив з ним майбутнє України. У першу чергу опозиціонер заявив, що Україні потрібна асоціація з Європейським союзом, оскільки це гарантує незворотність української незалежності.

Джеффрі Пайатт також зазначив, наскільки важлива євроінтеграція для України. Він нагадав, що культурно, історично, інституційно і цивілізовано Україна є частиною Європи. За його словами, підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом у Вільнюсі це не тільки питання того, що відбудеться до листопада, але також і того, що чекає Україну в майбутньому.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Наостанок Арсеній Яценюк подякував дипломату за те, що він підтримує євроінтеграційні прагнення України і додав, що завдання української опозиції полягає не в тому, щоб змінити вивіску на кабінеті президента, а в тому, щоб забезпечити позитивні зміни в Україні.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: