fbpx
Інновації

У Києві з’являться нові дитячі майданчики

Зараз компанія «Київміськбуд» реалізує низку соціальних проектів, які спрямовані на підтримку жителів Києва та благоустрій столиці. Про це розповів Юрій Зубко, керівник департаменту ПАТ ХК «Київміськбуд».

Юрій Зубко зазначив, що нещодавно з ініціативи компанії, у столиці України вже з’явилися кілька нових дитячих майданчиків.

«"Київміськбуд" є одним з найбільших забудовників у Києві, який не тільки будує житло, але й бере участь у соціальних заходах», – стверджує представник будівельної компанії. 

Він додав, що компанія є соціальним партнером жителів Києва і реалізує багато програм. Зокрема, однією з таких програм є відкриття дитячих майданчиків у Деснянському районі столиці. За його словами, зараз є певна нестача коштів у районних адміністрацій та київської влади, тому в «Київміськбуді» було прийнято рішення надати допомогу Деснянській райдержадміністрації.

«Було побудовано 3 дитячих майданчики, ми бачимо, що діти дійсно дуже щиро радіють», – підкреслив керівник департаменту з адміністративних питань ХК «Київміськбуд».

На думку Зубка, встановлення дитячих майданчиків у Києві є не єдиною соціальною ініціативою компанії.

Юрій Зубко висловив упевненість в тому, що ця соціальна програма реалізовуватиметься надалі поряд з іншими: зараз компанія займається дитячим будинком «Малятко» і ветеранами, проводить спортивні змагання.

«Загалом ми маємо достатньо проектів, які не пов’язані з будівництвом, що є прикладом для багатьох бізнес-структур», – вважає Зубко.

Він додав, що потрібно не тільки заробляти гроші, потрібно дбати про добробут людей і віддавати частину доходу простим киянам.

За матеріалами: УНН

Читайте також: