fbpx
Суспільство

У Києві з’явився центр для любителів історії – Ігор Лисов

Гуманітарний центр «Особистості», який відкрився в Голосіївському районі столиці, – це будинок для тих, хто любить історію. Про це повідомив перший віце-президент конфедерації будівельників України Ігор Лисов.

За його словами, в організаторів було бажання створити будинок для людей, які цікавляться історією і читають книги. Саме тому було надано допомогу у створенні такого центру. У центрі буде зібрано дуже багато цікавих матеріалів та ідей. Зокрема, навпроти центру знаходиться дитячий сад, і дітей будуть приводити на різні тематичні вечори. Крім того, поруч є і початкова школа, і для всіх школярів також будуть проводити розвиваючі заходи.

Читайте також:  Французький іноземний легіон очолює етнічний українець Кирило Ющенко (ВІДЕО)

«Ми будемо розширювати кругозір дітей, людей, які живуть в Голосіївському районі Києва, через цей центр. У нас дуже багато творчих людей, і думаю, що цей центр приверне їхню увагу», – стверджує Ігор Лисов.

Як вважає Юрій Білецький, творець гуманітарного центру, одним з головних завдань «Особистостей» є «просвітницька місія». За словами Білецького, зараз багато молодих людей не знають речей, які були очевидними для людей його покоління.

Білецький зазначив, що в центрі жителі Києва зможуть купити видання або взяти їх почитати, сплативши внесок за користування.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Деякі книги старіють, тому за їх читання будуть брати символічну плату, яка може прийматися і книгами», – заявив Юрій Білецький.

Крім того, в центрі є не тільки магазин і бібліотека. У першу чергу, це має бути центр зустрічі з цікавими творчими людьми. Установа вже отримала ряд пропозицій від людей, яких киянам буде цікаво послухати – це історики, літератори і поети.

Раніше повідомлялося, що в Голосіївському районі міста Києва відкрився літературний центр журналу «Особистості».

За матеріалами: УНН

Читайте також: