fbpx
Кінотеатри

Уілл Сміт приїде на зйомки в Аргентину

Відомий американський актор Уілл Сміт у жовтні поточного року прибуде до Аргентини для того, щоб взяти участь у зйомках нового фільму, повідомляють місцеві ЗМІ.

У художній стрічці під робочою назвою "Фокус" Сміту належить виконати роль шахрая, який приїхав до Буенос-Айресу для здійснення чергової хитрої афери. За сюжетом герой Сміта зустрічає в Аргентині свою колишню наречену, і ця зустріч плутає всі його плани. Роль нареченої в картині «Фокус» зіграє голлівудська зірка Марго Роббі, а втілити на екрані образ її нового коханого – власника команди гоночних автомобілів – належить бразильському акторові Родріго Санторо. Передбачається, що фільм «Фокус» вийде в широкий прокат вже в наступному році.

Аргентина не  часто стає місцем зйомок голлівудських фільмів. В основному, цю країну зірки світового масштабу відвідують лише для того, щоб провести рекламну акцію своїх картин. Так, нещодавно в Буенос-Айресі побував Том Круз, котрий представив стрічку зі своєю участю "Забуття". Також в Аргентині побувала Хеллі Беррі, яка привезла фільм «Тривожний виклик».

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: