fbpx
Футбол

РФПЛ 6-й тур. Ігор Денисов проти «Зеніту», чи втримає «Ростов» 1-е місце та інші події

У суботу, 24 серпня, стартує 6-ий тур російської футбольної першості. Першим поєдинком, зіграним в рамках 6-го туру РФПЛ, буде матч «Динамо» (Москва) – «Зеніт». Цей поєдинок цікавий відразу з кількох причин. Перша причина – у турнірній таблиці йде четвертим «Зеніт» лише на 2 очки випереджаючи московське «Динамо», що розташувалося на шостому місці. Всі чудово розуміють, що перемога дозволить «Динамо», кольори якого захищає українець Андрій Воронін, випередити команду іншого українця, Анатолія Тимощука. Друга причина – «Динамо» поповнилося екс-футболістами «Анжи», а одним з новачків є Ігор Денисов, який раніше тривалий час грав за «Зеніт». Таким чином, вже в найближчу суботу Ігор Денисов може зіграти у футболці московського «Динамо» проти свого колишнього клубу.

У суботу, в рамках 6-го туру РФПЛ, будуть зіграні ще 3 матчі: «Томь» – ЦСКА, «Волга» – «Терек» і «Анжи» – «Краснодар». «Томь», «Анжи» і «Терек» на сьогоднішній день займають 3 останні місця в турнірній таблиці РФПЛ, а найближчий тур буде можливістю для цих клубів поліпшити своє турнірне становище. Щоправда, суперники цього тріо також прагнуть набрати очки, а тому можна чекати у всіх зазначених матчах безкомпромісну боротьбу.

У неділю, 25 серпня, в бій вступлять представники Росії в Лізі Європи: казанський «Рубін» і краснодарська «Кубань». Обидва клуби свої поєдинки в євротурнірі виграли і чому б цим командам не підтримати свою переможну ходу й у внутрішній футбольній першості? Суперником «Рубіна» будуть самарські «Крилья Совєтов», а «Кубані» протистоятиме «Урал».

А завершиться 6-й тур РФПЛ в понеділок, 26 серпня, двома поєдинками. «Амкар» прийме у себе вдома ще одного представника Росії в Лізі Європи – московський «Спартак», за який може зіграти новачок Жоау Карлос. У другому матчі понеділка «Локомотив» у Москві прийме лідера російської Прем’єр-ліги футбольний клуб «Ростов». Лідерство після п’яти турів «Ростова» багатьма фахівцями розцінюється як сенсація. «Локомотив» лише на 3 очки відстає від "Ростова", тобто, московський клуб, якщо виграє в неділю, то наздожене в турнірній таблиці настільки несподіваного лідера російської футбольної першості.

Фото: РИА Новости

Читайте також: