fbpx
Футбол

Рауль попрощався з «Реалом»: Я дивився на табло, сподіваючись, що час зупинився

Вчора легенда Королівського клубу Рауль Гонсалес Бланко, більш відомий як Рауль, знову вийшов на поле у ​​футболці мадридського «Реала», щоправда, востаннє.

Своєрідне прощання Рауля з «Реалом» і його вболівальниками сталося під час матчу за трофей Сантьяго Бернабеу. Мадридський «Реал» розгромив з рахунком 5:0 катарський «Аль-Садд», кольори якого в даний час захищає Рауль.

Відзначимо, що Рауль відіграв перший тайм за «Реал», причому у футболці під своїм улюбленим сьомим номером, якою, легенді Королівського клубу, поступився Кріштіану Роналду. Крім того, Рауль провів 45 хвилин поєдинку за «Реал» з капітанською пов’язкою, переданої футболістові іншою легендою Королівського клубу – Ікером Касільясом. А на радість своїм шанувальникам, яких на стадіоні в Мадриді зібралися десятки тисяч, Рауль забив свій 324-й і останній гол за мадридський «Реал». Другу половину матчу Рауль грав за свій нинішній клуб – "Аль-Садд".

Офіційний сайт мадридського «Реала» наводить слова футболіста, який подякував уболівальникам, які прийшли на матч. «Я постійно дивився на табло, сподіваючись, що час зупинився», – заявив Рауль і додав, що «Реал», кольори якого він захищав 16 років, є його домом.

Відзначимо, що протягом своєї футбольної кар’єри Рауль зіграв у футболці мадридського «Реала» 741 матч, а його ім’я можна сміливо поставити в один ряд з іншими легендами «Реала»: Альфредо Ді Стефано, Ференцем Пушкашем, Еміліо Бутрагеньо, Уго Санчесом і багатьма іншими.

20 кращих голів Рауля (Відео):

Відео: YouTube

Читайте також: