fbpx
Футбол

«Продовжуємо боротися за найвищі місця в чемпіонаті України», – Марко Девіч

Форвард харківського «Металіста» Марко Девіч розповів про цілі віце-чемпіонів України на сезон.

За його словами, в команді присутнє певне напруження, – всім хотілося пограти в Лізі Чемпіонів. Тим більше, зазначив Девіч, суперник не був «непрохідним». Однак про це команда вже забула, хоча і чекає ще остаточного рішення, яке оголосять 28 серпня. Сьогодні «Металіст» повністю сконцентрувався на українському чемпіонаті, додав Марко Девіч. У команді все йде у звичному режимі, а які-небудь неприємності можуть тільки "завести" «Металіст», щоб ми в цьому сезоні  виступили не гірше, ніж в минулому.

Зараз команду можуть влаштувати лише перші 2 місця в українській Прем’єр-лізі, які повернуть харківським уболівальникам надію побачити матчі Ліги Чемпіонів у рідному місті. Крім того, в цьому сезоні «Металіст», як ніколи, відповідально поставиться до участі у Кубку України – команда сьогодні не боїться нікого і збирається дійти до фіналу.

Марко Девіч прокоментував чутки про те, що деякі легіонери вже вирішили покинути харківський «Металіст».

«Це абсолютна неправда, можу це сказати з повною відповідальністю. Ми всі поговорили по-чоловічому і вирішили – продовжуємо боротися за найвищі місця в чемпіонаті України», – заявив Девіч.

Те, що трапилося, засмутило всю команду, але в жодного з «харківських легіонерів» навіть у думках не було їхати з команди.

Форвард пообіцяв від імені команди відіграти найближчий матч проти «Севастополя» з максимальною віддачею і битися тільки за перемогу, тому що ніякий інший результат «Металіст» не влаштує.

Девіч також висловив надію, що останні події не зламали вболівальників, і в суботу харків’яни знову заповнять стадіон.

Нагадаємо, що в матчі 8-го туру УПЛ «Металіст» зіграє з «Севастополем».

За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: