fbpx
Література

Оксана Робскі стала голлівудською сценаристкою

Кілька років знаменита російська письменниця Оксана Робскі, що описує у своїх книгах нелегке життя рублевських олігархів, не тішила своїх шанувальників новими творами. Та й сама вона пішла в тінь і довго не давала про себе знати. Але ось нарешті в інтерв’ю виданню Tatler Оксана Робскі повідала про зміни у своєму житті.

За словами письменниці, кілька років тому вона змушена була залишити Росію: лікарі діагностували молодшому синові жінки Йосе сильну алергію і порадили змінити клімат. Так народилася ідея емігрувати. Рік Оксана Робскі прожила з дітьми – сином Йосею і дочкою Дашею – на острові Сен-Барт в Атлантичному океані. Потім разом з чоловіком Олегом, двома дітьми і мамою оселилася у власному особняку в Беверлі-Хіллз. Про нового чоловіка письменниці відомо небагато – він займається бізнесом і часто їздить з Америки до Росії.

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

Щодо самої Оксани Робскі, то в США вона перекваліфікувалася з письменниці в сценаристи і пише тексти для рекламних роликів і фільмів. Відомо, що в США на завершальній стадії зйомки фільму за сценарієм Оксани Робскі. Щоправда, всі подробиці проекту тримаються в суворій таємниці. У Росії ж готується до видання нова книга письменниці про життя на острові Сен-Барт. Вийде вона під дівочим прізвищем Робскі – Полянська.

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: