fbpx
Суспільство

На Співочому полі відкрилася виставка «Світ дитячої мрії»

 Сьогодні, 23 серпня, була офіційно відкрита п’ятдесят восьма щорічна міська виставка квітів на Співочому полі Печерського ландшафтного парку. Дана виставка присвячена Дню незалежності України і виконана в стилі «дитячі мрії».

У багатьох може виникнути питання: чому саме в дитячому стилі? Вся справа в тому, що указом президента України 2013 рік оголошений Роком дитячої творчості. Олександр Попов, голова Київської міської державної адміністрації, один з перших оглянув виставку. З приводу обраної теми Олександр Павлович сказав: «Мені подобається, що обраний саме цей стиль. Ми все повинні робити заради дітей, адже наше майбутнє – це діти».

Читайте також:  Че Гевара - кат, який став героєм (ВІДЕО)

Олександр Попов переглянув всі експонати, представлені на виставці, і особисто поспілкувався з майстрами. Автори робіт розповідали голові КМДА про те, які і скільки квітів було використано на створення композицій, як прийшла в голову ідея про створення того чи іншого експоната. Після того як Олександр Попов оглянув виставку «Світ дитячої мрії», він сказав: «Я відвідую кожну квіткову виставку, яка проходить на Співочому полі і щоразу дивуюся новим підходам і креативним ідеям, які комунальне об’єднання "Київзеленбуд" втілює в життя». Олександр Павлович додав, що Співоче поле стало визначною пам’яткою не тільки Києва. Про це свідчить той факт, що сюди приїжджає все більша кількість туристів не тільки з України, а й з інших країн.

Читайте також:  Лист Симона Петлюри до дочки Лесі 4 квітня 1925 року

На виставці «Світ дитячої мрії» свої роботи представили десять районних комунальних підприємств і два лісопаркових господарства (Святошинське та Конча-Заспа).

Читайте також: