fbpx
Політика

Ми готові до переговорів з владою заради євроінтеграції – Геращенко

 Під час Національного круглого столу «Розуміння заради європейського майбутнього» 23 серпня депутат фракції «УДАР» Ірина Геращенко підкреслила, що особливо важливо те, що в даний час у лавах опозиції всі дотримуються єдиної думки – Угода про асоціацію з Євросоюзом має бути підписана.

За її словами, партія «УДАР» має намір боротися не тільки за підписання даного документа, але також і за імплементацію його політичної частини, яка має на увазі звільнення всіх політичних ув’язнених.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Ми будемо наполягати, щоб усі євроінтеграційні законопроекти були прийняті у вересні позачергово», – додав Геращенко.

Також вона звернула увагу на те, що опозиція готова до співпраці з іншими політичними силами в питаннях євроінтеграції і вважає помилковою позицію влади, що не з’явилася на круглий стіл і не проявила готовність до переговорів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Ми готові до співпраці і з неурядовими організаціями для вдосконалення законодавства. Чекаємо конкретних пропозицій», – додала депутат наостанок.

Читайте також: